Sulibál 2014

A sulibál gondolata 5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg, azzal a céllal, hogy legyen egy olyan este, ahol tanárok, szülők és diákok kötetlenebben tudnak beszélgetni együtt szórakozni.

Második éve tematikusan szervezi a diákönkormányzat ezt az eseményt.

Tavaly retro jelleget öltött, a 60-70-80’-as évek zenéivel és divatjával, az idén pedig öko bálat rendeztünk.

Újrahasznosított dekorációval díszítettük a harmadik emeletet, kértük, hogy az öko  jelenjen meg az osztályok öltözködésén is.

A 9. és 10. évfolyam táncvizsgáján Antali Zoltán táncpedagógus 20-20 perces műsorral készült a diákokkal. Láthattunk jive-ot, rock and roll-t és a bálok királynőjét a bécsi keringőt is.

A lelkes bemutatkozások után indult a party, ahol a zenét iskolánk volt tanulója Balla Roland (Dj Brendie ) biztosította.

Megkóstolhattuk az”ökoktél bár”-ban a két 10. osztály különleges koktéljait és finomabbnál-finomabbb házi süteményekkel, kedveskedtek nekünk.

Az öko-totó  kitöltése után,melyet a 10/4 készített- a szerencsés nyertes egy tortát vihetett haza.

Két versenyt is hirdettünk: a legkreatívabb osztály címet a 9/4 nyerte, ahol minden tanulón megnyilvánult az „ökoság”, hisz a fiúk újrahasznosított nyakkendőt a lányok pedig karkötőt viseltek.

A bálkirálynő az idén Csizmadia Emese (saját készítésű újságpapír aljú báli ruhája minden tanuló tetszését elnyerte) a bálkirály pedig Nagy Márk lett.

Sokan voltunk, kiváló hangulatban, játékosan, tele finomságokkal és jó zenékkel telt az este.

 

Képek >>>